Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δυναμική παρουσία υπόσχεται ο Δ. Κουμπαράκης

 

Δυναμικό "παρών" στα τουριστικά δρώμενα της Κρήτης θα δώσει για την επόμενη τριετία το νέο διοικητικό συμβούλιο του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων που συγκροτήθηκε πρόσφατα.

"Καλούμαστε να αντεπεξέλθουμε στη βαριά κληρονομιά που άφησε ο επί μια δεκαετία πρόεδρος Γιώργος Πελεκανάκης, ο οποίος πρόσφερε πολλά" μας είπε ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Κουμπαράκης, τονίζοντας ότι ένας από τους στόχους είναι η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών του Συλλόγου από όλη την Κρήτη, καθώς η έδρα του βρίσκεται στο Ηράκλειο.

Ο ίδιος σημείωσε: "Υπάρχουν πολλά θέματα στα οποία θα προσπαθήσουμε να έχουμε ενεργό ρόλο.

Θα στηρίξουμε με παρεμβάσεις στους αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες το θέμα της επέκτασης της σεζόν, θα συνεχίσουμε να επισημαίνουμε τα προβλήματα που υπάρχουν με τις υποδομές με την ελπίδα να βελτιωθούν κάποια πράγματα, θα στηλιτεύουμε τα κακώς κείμενα που βλάπτουν τον τουρισμό μας".

Ο κ. Κουμπαράκης κατέληξε λέγοντας ότι σε λίγες μέρες αρχίζει η νέα σεζόν με πολύ καλές προοπτικές και είναι όλοι έτοιμοι να υποδεχθούν με τον καλύτερο τρόπο τους ξένους επισκέπτες μας δημιουργώντας τις προϋποθέσεις να μας επισκεφθούν ξανά και ξανά".

Το νέο Δ.Σ.

Υπενθυμίζεται ότι σε σώμα συγκροτήθηκε την Τετάρτη η νέα διοίκηση του Συλλόγου με την εξής σύνθεση:

Στη θέση του προέδρου ο Κουμπαράκης Δημήτρης.

Ως αντιπρόεδρος εξελέγη ο Σφακιανάκης Γεώργιος, γενικός γραμματέας ο Σωμαράς Αλέξανδρος και στη θέση του ταμία ο Κυπριωτάκης Κωνσταντίνος.

Ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου εξελέγησαν οι κ.κ. Μανιουδάκη Στέλλα, Σιμάκης Πασχάλης, Σπανάκης Ιωάννης.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα έχει τριετή θητεία.

Οπως επισημαίνεται, "το νέο Δ.Σ. ευχαριστεί τα μέλη του Συλλόγου για τη συμμετοχή τους στις εκλογές και την εμπιστοσύνη που αυτά εξέφρασαν δίνοντας την ψήφο τους στο νέο Δ.Σ.

Το νέο Δ.Σ. αισθάνεται την υποχρέωση να δηλώσει ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους του σύμφωνα με τις επιταγές του καταστατικού του".

 

Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

 

Διαβάστηκε 1727 φορές