Συνδρομή στα RSS

3o ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ FORUM ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης των προηγούμενων 2 ετών σύζευξης ξενοδόχων και παραγωγών από τα Επιμελητήρια της Κρήτης, σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί το 3ο Παγκρήτιο Forum προώθησης κρητικών προϊόντων στα Κρητικά ξενοδοχεία, το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 παράλληλα με την Έκθεση Τρόφιμα – Ποτά – Αρτοποιία -Ζαχαροπλαστική – Ξενοδοχειακός και Επαγγελματικός Εξοπλισμός στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ στις Γούρνες, 21 έως 23 Μαρτίου 2014.

Πληροφορίες για το Forum

Τι κάνουμε: συγκεντρώνουμε παραγωγούς τυποποιητές, υπεύθυνους αγορών ξενοδοχείων και δικτύων διανομής – Σούπερ Μάρκετ, σε προκαθορισμένα ραντεβού 1-1 ανάλογα με τα ενδιαφέροντα τους.

Η βαθύτερη προοπτική: να αποκαταστήσουμε την αξιακή αλυσίδα και μέσα από τη δυναμική των συνεργασιών να εισάγουμε προστιθέμενη αξία στα μέλη του παραγωγικού ιστού της Κρήτης.

Ποιους καλούμε: Μόνο τις παραγωγικές και τυποποιητικές επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως τομέα δραστηριότητας και τους υπεύθυνους αγορών των κρητικών ξενοδοχείων και δικτύων διανομής και Σούπερ Μάρκετ

Που πως και πότε (διαδικασία): Το Σάββατο 22 Μαρτίου σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Γούρνας, -Δήμου Χερσονήσου- από τις 10:00 μέχρι τις 16:00 θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά εξατομικευμένες συναντήσεις (B2B) μεταξύ παραγωγών κρητικών προϊόντων και υπεύθυνων αγορών των ξενοδοχείων με βάση τη συμπλήρωση φορμών προσφοράς και ζήτησης που διατίθενται από τα επιμελητήρια Κρήτης. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν τις συμπληρωμένες φόρμες μέχρι την Παρασκευή στις 14 Μάρτιου το μεσημέρι.

Πληροφορίες για την έκθεση

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων στηρίζει και συμμετέχει στην έκθεση Τρόφιμα – Ποτά – Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική – Ξενοδοχειακός και Επαγγελματικός Εξοπλισμός που θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με το forum, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες Δήμου Χερσονήσσου, 21-23 Μαρτίου 2014 και διοργανώνει ημερίδα με θέμα τον τουρισμό

Πληροφορίες για τον 9ο Διαγωνισμό Μεσογειακής Κουζίνας

Παράλληλα με την έκθεση, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης διοργανώνει τον 9ο Διαγωνισμό Μεσογειακής Κουζίνας. Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων στηρίζει και συμμετέχει στον διαγωνισμό. Μέλη του Συλλόγου μπορούν να δηλώσουν για να συμμετέχουν ως κριτές στις ομάδες κριτών.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα Γραφεία του Συλλόγου μας στο τηλέφωνο 2810 281 492