ΕΚΛΟΓΕΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Με την συμπλήρωση τριών χρόνων από την ανάδειξη της απερχόμενης διοίκησης του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 11 του καταστατικού του συλλόγου την διεξαγωγή εκλογών που θα αναδείξουν την νέα διοίκηση του Συλλόγου για τα επόμενα τρία χρόνια. Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 στο ξενοδοχείο GALAXY στο Ηράκλειο. Η ψηφοφορία για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου θα διεξαχθεί από τις 16:00 μέχρι και τις 19:30. Πριν των εκλογών θα προηγηθεί Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου όπου και θα αναγνωσθεί ο απολογισμός των πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς επίσης και ο οικονομικός απολογισμός.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι παράλληλα με τις εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη εκλεκτόρων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΟΔΙΞ).

Συνάδελφοι, η παρουσία όλων είναι απαραίτητη για να τιμήσουμε τις δημοκρατικές διαδικασίες στον Σύλλογο μας και να θέσουμε τα θεμέλια για την συνέχιση της δράσης του σε μια νέα πιο δημιουργική, πιο δυναμική χρονιά.

Για το ΔΣ

Πελεκανάκης Γ